RE-ZIP ansvarlig emballage

Hos BRUUNS BAZAAR ønsker vi at inspirere dig til at tage de mest ansvarlige valg. Derfor har du mulighed for at tilvælge en genbrugelig forsendelsesemballage ved navn RE-ZIP, når du handler hos os. Sammen kan vi reducere mængden af affald.

Hvad er RE-ZIP?

RE-ZIP er cirkulær emballage og et opgør med brug-og-smid-væk kulturen. Miljøet belastes unødigt, hver gang emballage ryger i skraldespanden, og der skal produceres nye. RE-ZIP har udviklet et cir- kulært kredsløb, hvor emballagen genbruges mange gange, af forskellige kunder, og derved sparer ressourcer hvor nye skulle produceres.

RE-ZIP’s emballage kan genbruges mange gange, ved at du som kunde returnerer emballagen i stedet for at smide den ud. Det gøres blot ved at indlevere RE-ZIP emballagen ved et af de mange returpunkter, som du finder i RE-ZIP appen.

RE-ZIP emballagen er et tilvalg, du som kunde får i indkøbskurven, så du har muligheden for at være med til at nedbringe forbruget af engangsemballager i e-handlen. Allerede efter fire forsendelser har emballagen sparet ca 80% CO2.

Vi forkæler dig når du gør noget godt for miljøet

Når du handler ved os og vælger RE-ZIP emballage, forkæler vi dig med 100 kr. til dit næste køb over 700kr. på bruunsbazaar.dk. Du skal blot returnere emballagen som beskrevet forneden, så emballagen kan bruges af en ny kunde.

Så nemt er det

  1. Tilvælg RE-ZIP emballagen til 15 kr. i kurven når du shopper på bruunsbazaar.dk

  2. Når du har modtaget din ordre foldes RE-ZIP emballagen nemt sammen til en lille komprimeret pakke

  3. Download gratis RE-ZIP appen. Scan pakken med RE-ZIP appen og indlever i den nærmeste drop-off, som du kan finde i appen.

  4. Du vil herefter modtage din voucher på 100 kr. til et køb over 700 kr. til bruunsbazaar.dk. Du finder selve voucheren i RE-ZIP appen.

Enkelte undtagelser

Vi forbeholder os retten til at afvise valget af RE-ZIP-emballage, hvis produkterne købt på vores hjem- meside ikke kan være i emballagen. I sådanne tilfælde vil du få direkte besked, hvorefter vi naturligvis returnerer de 15 kr. til dig.