Behind the scene: BRUUNS BAZAAR på Copenhagen Fashion Week 2023

Behind the scene: BRUUNS BAZAAR på Copenhagen Fashion Week 2023

Copenhagen Fashion Week har gennem årene udviklet sig til at være en verdensklasse platform inden for modebranchen. Her forenes kreative sjæle, designere og modeentusiaster fra hele verden for at udforske det nyeste inden for fashion. CIFF x Revolver er en af de længst løbende modemesser i Nordeuropa og udgør ikke blot en messe; Det er ligesåmeget et mødested for innovation, kreativitet og nyskabelse. To gange om året deltager BRUUNS BAZAAR, hvor vi viser den kommende sæsoners kollektion, i dette tilfælde SPRING24.  Messen er en enestående mulighed for at præsentere vores kollektioner til både danske som internationale indkøbere. Ud over at fremvise vores smukke kollektion er messen også en fantastisk chance for at styrke vores forbindelser med vores værdsatte kunder og partnere og samtidig skabe nye relationer.

På messen var vores danske og internationale salgsteam fra hele Europa til stede. Sammen præsenterede de vores SPRING24-kollektion for både eksisterende og nye kunder, både fra Danmark, Europa, Asien og Amerika. Det var en utroligt givende oplevelse at se vores design blive omfavnet af en så mangfoldig og international skare.

På vores stand ønsker vi at skabe en atmosfære af inspiration. Vores stand var ikke blot en udstilling, men et mødested for tanker, kreativitet og samtaler om fashion. Vi har altid troet på, at fashion handler om mere end blot tøj – det handler om at udtrykke individualitet, fremhæve personlighed og skabe en forbindelse mellem designer og kunden. Og det var præcis denne ånd, vi stræbte efter at indfange på messen.

Vi vil gerne takke alle vores kunder, partnere og nye bekendskaber, der besøgte os under Copenhagen Fashion Week og gjorde oplevelsen mindeværdig.

SPRING24 kommer online og til salg hos vores forhandlere fra januar 2024.