ETHICS & RESPONSIBILITY

Hos BRUUNS BAZAAR ønsker vi at skabe mere ansvarlig mode på en måde, der imødekommer den nuværende generations behov, uden at gå på kompromis med de kommende generationers evne til at imødekomme deres egne behov.

Vi tror virkelig på at vi hos BRUUNS BAZAAR, har et ansvar over for fremtidige generationer for at efterlade dem en planet, der er lige så god eller forhåbentlig bedre end den, vi har arvet. 

Kernen i vores produkter er de materialer vi bruger og hos BRUUNS BAZAAR har vi taget et klart og ambitiøst mål om at bruge mere ansvarlige materialer i 100% af vores produkter. Dette er forretningsområdet hvor vi kan gøre den største forskel og vi bestræber os på at nå dette mål. Samtidig analyserer vi løbende forskellige dele af vores forretning for at se, om vi kan finde mere ansvarlige løsninger på hverdagens udfordringer.

 Vores arbejde med mere responsibility betyder meget for os og er noget der føles som en naturlig del af vores DNA. På samme tid er det meget vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis med de smukke designs og den kvalitet som BRUUNS BAZAAR er kendt for. Responsibility betyder også at bruge dit tøj mere end bare et par gange og tøj i høj kvalitet og med et tidsløst design holder længere. Se nedenfor for at se, hvilke typer ansvarlige materialer vi bruger.

 

ORGANIC COTTON