ETHICS & SUSTAINABILITY

Hos Bruuns Bazaar ønsker vi at skabe bæredygtig mode på en måde, der imødekommer den nuværende generations behov, uden at gå på kompromis med de kommende generationers evne til at imødekomme deres egne behov.

 

Vi tror virkelig på at vi hos Bruuns Bazaar, har et ansvar over for fremtidige generationer for at efterlade dem en planet, der er lige så god eller forhåbentlig bedre end den, vi har arvet. Som et Dansk modefirma tror vi også på, at vi har en skandinavisk arv til at opføre os ordentligt som et firma og det forsøger vi at leve op til. Dette er filosofien bag vores arbejde med bæredygtighed, og noget vi prøver at leve op til hver dag.

Kernen i vores produkter er de materialer vi bruger og hos Bruuns Bazaar har vi taget et klart og ambitiøst mål om at bruge bæredygtige materialer i 100% af vores produkter. Dette er forretningsområdet hvor vi kan gøre den største forskel og vi bestræber os på at nå dette mål. Samtidig analyserer vi løbende forskellige dele af vores forretning for at se, om vi kan finde mere bæredygtige løsninger på hverdagens udfordringer.

 

Vores arbejde med bæredygtighed betyder meget for os og er noget der føles som en naturlig del af vores DNA. På samme tid er det meget vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis med de smukke designs og den kvalitet som Bruuns Bazaar er kendt for. Bæredygtighed betyder også at bruge dit tøj mere end bare et par gange og tøj i høj kvalitet og med et tidsløst design holder længere. Se nedenfor for at se, hvilke typer bæredygtige materialer vi bruger.

 

ORGANIC COTTON