BESTILLING AF VARER

For at handle hos www.bruunsbazaar.dk skal du være 18 år gammel og har et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er 18 år, kan du stadig købe varer, hvis du har fået din værges samtykke eller på anden måde har en juridisk ret til at indgå købet. 

Vores webshop på bruunsbazaar.dk er åben 24 timer i døgnet, men den kan være lukket på grund af vedligeholdelse. Hvis du foretager en bestilling i weekenden eller på helligdage, vil din bestilling først blive behandlet den næstkommende hverdag.  Vi accepterer kun din bestilling, hvis dine betalingsoplysninger er korrekte, og hvis vi ikke har grundlag for at tro, at bestillingen skal bruges til ulovlige aktiviteter, eller at du ikke opfylder kravene i vores Handelsbetingelser.

Når  din ordre er lagt  vil du modtage en email kvittering (ordrebekræftelse) for vores modtagelse af din ordre.

Skulle du komme til at lave en fejl i din bestilling, så kontakt vores kundeservice, der kan hjælpe dig hurtigst muligt med at at ændre / slette din ordre. 

Hvis du har fortrudt din bestilling, så har du 30 dages fortrydelsesret (læs mere om din fortrydelsesret i afsnittet ”Fortrydelsesret - 30 dages returret” nedenfor).

Vi har mulighed for at afvise din bestilling i tilfælde af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende omstændigheder. Her vil du høre fra vores kundeservice.