TAG MED OS PÅ PHOTOSHOOT // SUMMER23

TAG MED OS PÅ PHOTOSHOOT // SUMMER23

10. APRIL, 2023

Vi kan næsten smage den søde følelse af sommer, når solen skinner, og sommerbrisen stryger vores kind. Og selvom foråret først rigtigt er startet, er vores spænding og forventning allerede højt, fordi vi endelig kan løfte sløret for vores sprudlende og livlige SUMMER23 kollektion. Vi vil derfor dele spændingen med dig og tage dig bag kulisserne på vores SUMMER23 photoshoot. En kollektion, som giver din sommergarderobe et nyt, sprudlende look med en friskhed fra de levende grønne farver fra palmeblade, de sprøde gule farver fra solen og de ildrøde farver fra sommers varme.


Forud for et photoshoot er der ugers planlægning ned til mindste detalje. Der skal forberedes rekvisitter og kulisser, findes poseringer, vælges lyssætning og sammensættes outfits. Alt dette gøres for at sikre, at vi er optimalt forberedte, således at dagen forløber så effektivt og kreativt som overhovedet muligt.
Dagen begyndte med at style modellen med make-up, der emmede af en varm sommerdag i Sydeuropa med en solkysset hud og tilbagekastet hår fyldt med saltvand fra havet. Imens satte fotografen sammen med BRUUNS BAZAAR teamet scene op med lys og udstyr. Fra tidlig morgen til sen eftermiddag blev der skudt billeder af hvert nøje udvalgte outfit med fokus på at fremvise kollektionens alsidighed og stilart. Og selvom det er hårdt arbejde, blev humøret holdt højt med god stemning, god musik og masser af snacks.
Efter selve photoshootet fortsætter arbejdet med udvælgelse af det bedste materiale, redigering og finpudsning af billeder og videomateriale. Nu er vi endelig klar til at præsentere kollektionen. Nyd den milde sommerbrise, der rusker gennem luftige lag af delikat broderie anglaise, bløde, lette stoffer og sprøde vintage farver. Find din sommer soulmate i vores SUMMER23 kollektion og led tankerne mod de charmerende seaside resorts i det fortryllende sommerlandskab.

SHOP SUMMER23