Black Friday - 2023

Black Friday starter om

00 Dage
00 Timer
00 Minutter
00 Sekunder

 

Mandag den 20. november 2023 slår vi hos BRUUNS BAZAAR dørene op til en dag i tilbuddenes tegn. Her er der rig mulighed for, at du kan finde nyt dametøj eller herretøj til dig selv eller i stedet tage hul på julegaveshoppingen i god tid. På den måde kan du enten vælge at forkæle dig selv eller dine nærmeste med besparelser på dansk design af høj kvalitet.

Dametøj og herretøj til Black Friday hos BRUUNS BAZAAR

BRUUNS BAZAAR inviterer til et brag af en fest med gode tilbud til Black Friday 2023. Festen løber allerede af stablen den 20. november 2023, hvor vi kører med besparelser på alt det bedste inden for tøj til både mænd og kvinder hele ugen. Tag endelig del i Black Friday og Black Week hos BRUUNS BAZAAR hvor du kan gøre et kup og shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter. 

Køb tøj i julegave til dem du har kær

Idet Black Friday falder knap en måned før juleaften, er det ideelt at begynde med julegaveshoppingen. December venter lige om hjørnet, og derfor er Black Friday og Black Week oplagte muligheder for at komme på forkant med nogle af julegaverne til dine nærmeste. På den måde kan du nyde december og optakten til jul helt uden stress og jag.

Uanset hvem du er på udkig efter tøj til, mand eller kvinde, kan du være sikker på, at du kan shoppe med store besparelser hos BRUUNS BAZAAR til Black Friday 2023. Således kan både du og dine nærmeste blive forkælet med nyt tøj i god kvalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Flere informationer om Black Friday 2023 hos BRUUNS BAZAAR bliver offentliggjort, når vi kommer tættere på dagen. Hvis du gerne vil holde dig opdateret på alt hvad vi hos BRUUNS BAZAAR tilbyder på dagen og i løbet af ugen, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Derved kan du være blandt de første til at få informationer om tilbuddene til Black Friday 2023 hos BRUUNS BAZAAR.